Noutăți

Magyar
English
România
sep. 04.

Brandul MÁRKA improspateaza editia a 14-a a raliului COOP

Piața FMCG este dominata de companii internationale, atât în rolurile de comercianți cât și de furnizori. COOP și Márka Üdítőgyártó Kft sunt printre putinele companii din sector ce aparțin în proporție de 100% unor proprietari maghiari, acesta fiind un motiv comun de mandrie pentru noi toti.

Echipa Márka, mai mare de 80 de persoane, este mândră atat de istoria sa de aproape jumătate de secol, cat și de faptul că este un producător maghiar de top pe piața băuturilor răcoritoare și fabricantul maghiar numărul unu printre afacerile de familie. Pe lângă cultivarea tradițiilor noastre, punem cel puțin tot atât de mult accent și pe inovația continuă. Este important pentru noi să cream valoare si sa o transmitem catre clienti si consumatori odata cu fiecare sticla ce ajunge la acestia - de acum nu numai pe piața maghiară, ci și în țările din jur. Prin urmare (și) acesta este motivul pentru care considerăm că este o onoare și o oportunitate bună că am putut găzdui cea de a XIV-a ediție a COOP rally, unde în fiecare an are loc competiția pentru promovarea produselor maghiare de calitate.

Faptul că, în calitate de gazde, am putut să ne alăturăm programului lor profesional unic, în cadrul căruia am putut prezenta munca personalului și furnizorilor COOP și să inaugurăm solemn cea de a doua noastră linie de imbuteliere, constituie o mare bucurie pentru întreaga echipă Márka Üdítő.

Filmul nostru despre situația actuală, obiectivele și cooperarea companiei noastre poate fi văzut aici.