Proiectele noastre

Magyar
English
România
ian. 02.

Proiectul de extindere a capacității și de dezvoltare a sediului societății Márka Üdítőgyártó Kft. în numele responsabilității față de mediu

Pentru atingerea obiectivelor și sarcinilor de sustenabilitate desfășurăm un nou proiect.

SUMA SUBVENȚIEI NERAMBURSABILE:            50 DE MILIOANE DE FORINȚI

SUMA CREDITULUI NERAMBURSABIL                              100,56 DE MILIOANE DE FORINȚI

Cuantumul subvenției: 29,887770%

Cu un trecut de 45 de ani, Márka Üdítőgyártó Kft. rămâne în continuare angajată să sprijine implementarea dezvoltării sustenabile și se străduiește ca prin activitatea sa să contribuie la realizarea cu succes a obiectivelor și sarcinilor Ungariei privind sustenabilitatea, în conformitate cu așteptările Uniunii Europene - conservând valorile sociale și de mediu în strategia sa de totdeauna.

În lumina acestui fapt, investiția planificată servește la tratarea apelor uzate generate în timpul producției de băuturi răcoritoare, reducând astfel povara asupra mediului și menținerea pe termen lung a responsabilității companiei față de mediu. Tratarea apelor uzate generate în timpul tehnologiei de producție are o importanță deosebită, deoarece fără ea nu este posibilă realizarea procesului de producție.

Capacitățile de producție care vor fi create vor permite producerea și lansarea rapidă pe piață a 60 de milioane de sticle ca produse finite pe an în locul celor 30 de milioane produse anterior - sticle produse la comandă - fapt care a devenit esențial pentru una dintre cheile succesului răcoritoarelor Márka, adică pentru extinderea gamei noastre de produse. În plus, ne permite să dezvoltăm și să extindem activitatea noastră de export - pentru a accesa noi piețe și a implementa noi soluții de distribuție.

 

Numărul de identificare al proiectului: GINOP 1.2.3-8-3-4-16-2017-00477

 

Data finalizării proiectului: 31.01.2019.